Kaalmo Foundation  © 2012

 

 

 

Kontakt

 

 

 

Kaalmo har hovedsete i Oslo Norge og partnere i Lasanod Somalia.

 Suleiman Jama Styreleder i Kaalmo.

Suleiman jobber for tiden hos Norwegian Government Service Administration som seniorrådgiver for informasjonsforvaltningsavdelingen. Der jobber han med systemutvikling og forvaltning av blant annet Regjeringen.no og Norgesportalen for ambassadesidene Norway.info. Tidligere har han blant annet jobbet for Fylkesmannen i Oslo og Akershus, SuperOffice eJournal, Norsk Senter for Menneskerettigheter. Suleiman har en Master grad (MSc) i Informatikk og Bachelor (BSc) i Realfag.

Abdul Mohamed Nestleder i Kaalmo.

Abdul jobber som lærer på Kampen skole, der jobber han med barn og ungdomstrinnet. Han er utdannet Bachelor (BSc) i Telekommunikasjon og tatt noen Master studier innen Mikroelektronikk. For tiden studerer han Pedagogikk ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

Mette Klouman Styremedlem.

Mette Klouman er tidligere leder for bistandsavdelingen i LHL og har mange år med erfaring innen helsekommunikasjon og bistandsarbeid. Mette har gjennom sitt arbeid hos LHL samarbeidet med Kaalmo i flere år og ble fast styremedlem i 2014.

Foad Warsame Styremedlem og Prosjektleder Jordbruk.

Foad studerer Bachelor i Internasjonale Studier med Historie ved Høgskolen i Lillehammer og er fast ansatt i barneverntjenesten i Lillehammer. Foad er leder ved studentenes og akademikernes internasjonale hjelpefond (SIAH) i Lillehammer og sitter og representerer Lillehammer i SAIH´s Landsråd. Han har tidligere studert Informasjonsteknologi ved Høyskolen i Oslo og Akershus og jobbet med sikkerhet i DnB Næringseiendom. Foad er tidligere leder i Kaalmo og tidligere dagligleder i den somaliske menigheten Tawfiiq Islamisk Senter.

Janet Helen Jensen Styremedlem og Prosjektleder Helse.

Janet jobber som forsikringskonsulent ved Enter-forsikring, der har hun jobbet de siste 10 årene. Janet har studert på BI.

Faisal Jama Muhumed Styremedlem og Diasporakoordinator.

Faisal er selvstendig næringsdrivende. Han har studiene sine innen entrepenørskap og økonomi fra Somalia. Han har erfaring fra bistandsarbeid, innsamling og diasporakoordinering.
Organisasjonsnr: 991972927
Adresse: Postboks 9151, 0133 grønland Oslo Norway
Kontaktpersoner: Telefon:
Suleiman H. Jama 98014681
Foad Warsame 99509274
Abdul Mohamed 93472273
Janet Helen Jensen 98841567
Medlemskonto : 1503.09.54286
Veldedighetskonto : 1503.09.54251
E-post: info@kaalmo.no